Lilljul

Om mig / Permalink / 7Vi fira lilljul i helgen. Lilljul är en skånsk tradition som min vän Jonas har tagit väl vara på. Vi börja på fredagen hemma hos oss med tomtegröt och lekar och fortsatte på lördagen med dansa kring gran och julbord och ännu mer lekar. Sen slutade vi söndag morgon vid 12 tiden. Så sjukt skoj! Alkoholfritt va det och mycket roligare än att gå ut.

Att det är så skoj att leka lekar!
Jag va skeptiskt först, men efter klappleken, klädleken, näringskjedjan, alias, labyrinten, galen panna, osv osv är jag frälst! Saknas foton från fredagen då våran lilla sara och hennes johan var med för hon åkte hem till åland på lördagen, därav en hel helg med lilljul. Fotona efter klädleken va sjukt osmakliga :D ha ha

Så glöm inte att leka loss i jul :)
Googla på olika lekar och sätt igång, finna många som är roliga för både för barn och vuxna!

#1 - - Jennie:

Låter alldeles underbart!

#2 - - A-K:

Vad roligt det lät.. Ha en bra jul tillsammans med dina nära och kära.. God jul!!

#3 - - sara:

...och brossan har blivit skäggig som få! Härligt med lillejul, fortsättningen kom i går här i Skåne :D Tillbaka till ursprunget skulle man kunna säga, och lika trevligt som vanligt :)

#4 - - Elisabeth - anyhow.se:

GRYMT kul! Vi hade oxå den seden ett tag med ngt specialtärningsspel som var skitviktigt innan, men oftast t o m glömdes bort... :)

God Jul på DIG!

#5 - - Lycke:

ÅÅåh, tack för den goda idéen!!! ska se till at vi leker hemma hos oss i Jul! Läskigt lätt att man glömmer det när man blir förälder :)Önskar dig och de dina en alldeles UNDERBAR JUL!!!Julkramar Lycke

#6 - - Sanna:

Hihi ni ser ut att ha haft det toppen kul! =)

Ha en god fortsättning gumman!

Kramar i massor

Sanna

#7 - - NOOK Elin:

God jul och gott nytt år! Hoppas ditt 2010 blir det bästa någonsin!Kram

Till top