Lat lördag

Mitt hem / Permalink / 12


Fynd, ryskdocka 10kr på kvibergsmarknad! Jonas och jag var där en sväng. Mycket skit va det men dockan är jag glad för! Hämtade en bok åt min vän. Hon hade budat hem den på tradera och kvinnan som sålde boken bodde en gata i från mig. När jag kom till dörren hade hon en stor namnplatta i pärlor och väl inne tappa jag hakan.

Det va jätte fint! Fick en rundtur och jag skrev ner lite olika adresser på ställen på nätet man kunde ladda upp bilder från sitt hem. Hoppas hon gör det, verkligen jätte inspirerande hem! Mycket hemma pysslat men väldigt stilrent. Härlig personlig mix. Idag blir det ut på reagge bar i kväll men först måste jag jobba. Ett nytt mönster ska fixas i helgen. Vi har sålt ut alla våra kläder till återföräljarna nu och nya beställningar är på gång :)

Ha det gott!Ugglegänget, uggla i trädet har jag gjort, liten rosa har min vän Sandra skapat och den lila fick jag Anna :)Syrrans barn har numera döpt vår lilla vän hasselmus till Hasse. Min pappa har ringt en naturfotograf i närheten som ville komma och kika på lilla Hasse. Det verkar som de kan lägga sig i träd ibalnd för övervintra och troligtvis låg han och sov i ett av träden när de börja ta ner skogen och råkat rammla av när de kört med timmret på vägen. Det är den enda rimliga förklarningen. Till våren ska vi sätta upp ett litet hasselmusbo i ett av träden (typ som en fågelholk). Mycket tjat om den lilla musen men man blir ju engagerad ;)
Till top