Tapet nyheter i höst/vinter

Hemsidor och butiker / Permalink / 1
Nyheter från rebelwalls
 
 
 
Rebel walls nya kollektion, Frontage. Ur läckra industri inspirerade miljöer och tapeter, en kollektion att älska! Tapeterna lanseras i december.
 
_________________________
 
Nyheter från Mr Perswall
 
 
 
 
""City of romance
De tio mönstren i kollektionen City of Romance är noga utvalda fotografier från romantikens huvudstad Paris. Tapeterna tar och med oss ut på stadens kullerstensgator till mysiga kaféer och sevärdheter hela vägen till dess triumfkort Eiffeltornet.""
 
""Adventure
Vad får ditt hjärta att slå snabbare? Vad drömmer du fortfarande om att uppleva? Den här kollektionen är för alla oss som lever för äventyret i någon form. Varje tapet är framtagen för att hjälpa dig skapa en plats för drömmar i ditt hem - för att påminna dig om vad som finns kvar där ute, för att du aldrig ska glömma den där stunden när livet var som allra bäst.""
 
Det har även kommit in en ny tapet i form av mönstrade kakelplattor.
 
_________________________
 
Nyheter från Eco
 
 
 
""I Eco Earth är skaparglädjen hämtad från jorden och dess fyra element. Kollektionens mönster och färger bidrar till en varm, lugnande känsla – samtidigt som de kontrasterar fint mot andra material. Det är en dekorativ kollektion med spännande ytor och strukturer – som rymmer allt från trendig batik och akvareller till kalejdoskop och ornamentik. Några av kollektionens mönster är framtagna i samarbete med Emma von Brömssen.""
 
_________________________
 
Nyheter från Boråstapeter
 
 
""I sin nya kollektion Poetry har Boråstapeter flyttat människans eviga behov av att uttrycka sig i ord och form från böcker och bilder till hemmets väggar. Mönster som förankrar det genuina och hantverksmässiga i nya uttryck är resultatet av ett samarbete mellan Boråstapeters designteam och formgivarna Ylva Skarp och Malin Björklund.""
_________________________
 
Nyheter från intrade
 
 
 
Themes of life 3
""En underbar och annorlunda kollektion med olika teman, som antika kartor, vykort från världens alla hörn, filmstjärnor, skyskrapor, noter, vinkorkar och mycket mer. En del i vintage-stil, andra distinkta och fräcka. Roligt, spännande och romantiskt. Fina sidotapeter som matchar. För ett personligt och ombonat hem.""
 
Villa Sienna
""Mustigt, maffigt och mysigt. Tre ord som väl beskriver denna kollektion med stormönstrade blommor i sköna akvarelltoner, häftiga medaljonger, snygga sidotapeter med ränder, antingen diffusa eller spetsmönstrade. Färgerna går i varma hösttoner med inslag av mild turkos och lila. En fin serie mönstrad ”novalin” i ljusa mättade toner samt matchande textil i 100% linne gör rummet komplett. Mustiga färger i maffiga mönster ger mysig stämning.""
 
Sen kan jag glädja er om att rykten om en ny pip studio bok är på ingång i Januari! ;D 
 
 
#1 - - Linda:

åh så fint!

Till top