Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Word!

Kategori: Off topicDetta är varför jag älskar Ernst, han kläcker alltd så sköna citat.
Detta hitta jag på den härliga bloggen:
http://celdara.blogspot.com/

Matroshka

Kategori: Hemsidor och butiker


Smarta lösningar på compact living hittar på du matroshka. Det är ett gäng studenter som har klurat på compakt living och skapade ett rum på 4 kvadrat meter. Kika in på deras sida, inspirarande och smart.

Stina Persson

Kategori: Hemsidor och butikerJaha om man nu ändå ska lära sig måla så skulle jag väldans gärna veta hur man målar som Stina Persson. Älskar hennes bilder! Kika genast in på hennes hemsida för att se mer av hennes underbara konst! Akvarell blocket nästa!

Malika Rosa

Kategori: Hemsidor och butiker

   

   

   
(Klicka bilderna för att se dem större)
Bloggad via den härliga Tildas sida http://sweetcolorful.blogspot.com

Ännu en härlig tygsida,
denna gång men någera tyger jag redan visat, men många nya. Här kan man betälla från ett danskt företag så jag antar att det blir lite billigare. Kika gärna omkring, finns massor av läckra tyger! Bra priser också, det mesta ligger under 100lappen. Min favorit är som vanligt Amy butler.

Kika in på:

Blandat

Kategori: Om migFick denna supersöta lilla mini radio/cdspelare av mina föräldrar, så söt. Sen fick jag pengar att köpa vad jag vill för. Har dock fått lite grejer till mitt nya rum också, men det var innan födelsedagen. Jahapp, så är man 24 år så. Lite ångest nästan, jag som vill vara som Peter Pan och aldrig bli stor! Har på mig en tröja idag med ett tryck min klasskamrat Linnea gjorde. Dålig humor - Me like! Kan också passa på att berätta att jag numera är singel. Shaun har flyttat tillbaka till Sydafrika och jag tror inte vi kommer bli ihop igen. Men jag mår bra, har fullt upp i skolan så det blir inte mycket tid över att tänka på sådant.


Lite bilder från nya student rummet

Kategori: Mitt hem


Före efter på ena sidan av rummet.

Jag gillar mitt nya student rum. Men tror inte det kommer bli lika fint som mitt förra. Jag ska nämligen ha med datorn (finns inget fulare i ett rum är elektonik) och inte dra med några egna möbler denna gång. Vi grejade i 4timmar och sen var vi klara. Fattas egentligen bara några små grejer i rummet. Det mesta jag tog med har jag gjort eller fixat till själv. Jag är hemma i helgen och firar min 24års dag och ska ta med de sista sakerna. Kommer ta lite bättre bilder, jag råka ta massa suddiga denna gång som inte skulle va så fina att lägga upp. Men det kommer, det kommer :)Mitt fönster, nu har jag fått upp gardiner.

Klassresa

Kategori: Off topicOlle spanar in en bizzar tavla


Jag är så glad, fick en kalas härlig klass. Vi var på klassresa och byggde drakar och gick på utställning. Hur trevligt som helst. Lägger här in några bilder från skolresan till Steninge och västkusten. Utställningen vi gick på var i Mellby på Halmstadsgruppens utställningslokaler. Detta kommer nog bli ett bra år, första uppgiften är att göra en mössa i textil och metall. Vi kanske startar en klass blogg också :)

Mix

Kategori: Hemsidor och butikerUtmärkelse

Kategori: Off topicJag fick en fin utmärkelse av några snälla bloggare. Blir jätte verkligen jätte glad, kul att folk tycker om min blogg. Känner mig dock lite skyldig som inte skriver så mycket nu när jag precis börjat i en ny klass och har fullt upp med att greja med annat. Ett stort tack till de jag fått utmärkelse från:

Celdara
Tjohalia
Johannabillingskog
Älskadehem
I veras hus

Ovanstående sidor är av mina favoriter också.
Nu till några till av mina favoriter:

Rosa Hemmet
Malin maskros
Mirka
68 kvadrat
Jag blommar
Tavel hus
Makito
Agda
Knorrigt
sweetcolorful

Samt alla i min länklista. Jag gillar era bloggar, yes I do! Skriv att ni fått utmärkelsen om ni vill och ni behöver inte skriva en lista av sju som ni vill nominera. Nu vet ni att i allafall att jag diggar era sidor :)

Hejsan

Kategori: Off topic

Hej,
Har det jätte skoj med nya klassen, full rulle! Ska se om jag kan få tid över att skriva lite här i dagarna och kika in och se vad ni har lagt in för skoj! Just nu ska jag nog försöka umgås med mina nya klasskompisar och sen ska vi på klassresa nu i veckan och så blir det en 24års dag 30aug. Men jag ska verkligen försöka. Men nu blir det fotboll och grillkväll :)

Kram