Flickr inspirationbilder (nu drar jag till Göteborg en sväng)

Inspirations bilder / Permalink / 25
Nu åker jag till Göteborg över helgen. Kommer tillbaka på måndag. Ska bli så skönt att hälsa på lite vänner. Jag älskar Göteborg! Vill gärna flytta dit och ska nog test bo där snart en tid. Idag ska vi kika på HDK (skola) och på lördag blir det något reagge party. Ska bli nice att komma i väg lite. Ska spana lite efter jobb också. Sen har jag ett litet presentkort jag fick från min praktik. Så jag ska förbi prickig katt och välja nåt skoj :D Ni får ha de gott. Jag kommer tillbaka på måndag och fixar med bloggen. Kram!

Bilder från mina flickr favoriter.


ps:
Sista två dagarna att rösta ;D
http://www.skonahem.com/tavling/lasarhemmet/2009/01/07/manadens-lasarhem-januari/
Min är student bidraget, super tack till alla som redan röstat!

Vill hålla i en tävling sedan som tack till alla er som röstat och ni som läser min blogg. Ska bara komma på lite söta priser :D

Inne i skåpet

Pyssel och inredningstips / Permalink / 13


Maria frågade hur skåpet ser ut på insidan så här kommer några bilder. Jag inspirerades av härliga Nina drops skåp och klädde hyllplanen med samma omslagspapper. Sedan köpte jag lite bollfrans och pyntade med. Har vit och grön nu, hoppas på hitta rosa :)

I got inspired by Nina drops lovely cupboard and decided to use the same papper in mine. Then I put some "boll frans" at the shelf. Can´t wait for tha day i get my own place. I really feel like fixing up a a sewing room.Äntligen!

Loppisfynd / Permalink / 19


Som jag har letat! I månader har jag gått till loppis till 2hand och letat. Och när hittar jag en mormors filt? Jo när jag precis börjat göra en själv! Irony of life? Priset var ju inte så dåligt, 20kr för kudden och 40kr för överkastet! Jag gör min happy dance här hemma i skogen, jihaaa!

(English translation I fix later today)Närbild på mormors rutorna.Hittade två baby täcken också.

.

Mammas samling på grytlappar utökades idag, här är hela samlingen. Hon har någon plan att göra en filt ?!Tyg prover i regnbågens färger för en femma för bunten. Lika stora som a4 ark, bra att ha om man vill pyssla.Ännu en lampa som ska fixas, blir nog tapet på skärmen som det ser ut nu :)
Till top