Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

lite pyssel

Kategori: Pyssel och inredningstipsFejk bumlingen jag köpte för 25kr åker på lite färg.Hänger på tork i tvättrummet, en omgång till så är den klar :)Kan en grön och en rosa skärm bli nåt tro?
Måste torka tills i morgon.
Offra ännu några 2hands fynd till min expriment lusta.Fixa o lampan lite utan att sy ;) Fisselin och limpistol funkar bra det med.Muffinkuddar gjorda av lagerhause handuken och stoff och stil tyg.Fortsättning följer ;) Måste köpa innerkuddar.

Nu flyttar jag i morgon. Jag mår illa av stress. Jag måste måla om i rummet för vägarna är mörkgröna (URK!). Detta ska jag hinna i morgon och flytta in allt och sen jobbar jag måndag...huh...

Tapeter

Kategori: Hemsidor och butiker

Tack

Kategori: Om mig


Jag är så glad
! Det känns så skönt att gått ifrån ett överhängade hot att leva på ungdomsgarantins 2600kr i månaden och att man skulle få bo kvar hos sina föräldrar på ovisstid. Man kan bli stressad för mindre. Mycket skönare att ha två jobb :) Det är lite stressigt nu men det är det värt! Kika på ett rum igår som jag kan flytta in till i Majorna om jag vill. Sen har jag några visningar i helgen. Får se om det blir majorna, hade inte kunnat få goare folk att bo med. Men rummet är lite litet. Nä snart får jag bestämma mig, för i helgen måste jag bosätta mig nånstans.

Tusen tusen tack för alla fina kommentarer! Det har värmt så gott :) Blir så glad att jag har sånna goa bloggvänner! Nu när jag flyttar till Götet blir det nog att jag kommer träffa några av er med, kommer bli jätte skoj :)

Hoppas ni alla får massa tur med vad ni än tar för er av!

ps: Den nya bloggen släpps nsäta vecka i stället!Bilder på tyg från tradera

Tea time

Kategori: Föräldrarhem

Ah tea time!
Så här fint var det häromveckan, nu är det bara snö. Snälla sol, kom tillbaka!
Servis 2hand och de söta te burkarna kommer från russinet.se

Illustration 30x40cm

Kategori: Posters jag säljerDenna kommer finnas att köpas senare för 150kr, utan ram.

:D

Kategori: Om migVille bara säga... jag fick jobbet!

Startar måndag och ska lära mig allt om färg :)
Trevliga arbetskamrater och massa fina taper och tyger.
Åker hem i morgon och sitter vid datorn mer då.

Nån som har en ledig lägenhet i Göteborg?

Hoppas ni de fint :)

Oj oj oj, nu blir det att jobba

Kategori: Om mig


Jag ska test jobba nu i Göteborg på onsdag i en färgaffär och sen ska mamma24.se (ägs av nyheter24.se) jag ska blogga inredning för släppas på fredag. Ni får ursäkta om jag inte kommer skriva mycket alls i veckan på bloggen eller till er. Nu blir det jobb jobb jobb! Plus fixa med postrarna. Har tryckt nya men jag visar vilka när det lugnat ner sig lite. Hoppas jag får jobbet, götet nästa i sådana fall :D

Mamma Annikas pyssel

Kategori: Pyssel och inredningstipsGriskon ;) Mönster från "Tildas hus på landet".Vimplar och påsar till syrrans minsta.Nya kuddar till soffan.Nya kuddar till stolarna.Min lilla mamma!

Min pyssliga mor är i full gång med pyssla nu när hon skaffat sin nya symaskin. Hon har sytt en rosa flygande ko ( jag kallar den griskon ;), vimplar till barnbarnen, massa nya kuddar och lite annat. Just i denna stund sitter hon och syr ännu mer vimplar. Vilken produktiv mor jag har! Pysselrummet ser ni har väldigt gräsliga tapeter. Tur att vi ska göra om snart!

Ska svara så mycket som jag hinner idag kommentarerna jag fått när jag varit borta. Annars i morgon. Ska börja blogga för en sajt som släpps på fredag, jag har massa jobb att fixa innan detta :) Tex barnrums bilder och lite annat. Ni får ursäkta om det kan dröja innan jag skriver tillbaka. Super kram på er alla :D

Väsk makeover

Kategori: Pyssel och inredningstips

Hej nu är jag hemma igen. Var en trevlig helg med vännerna! Hann med att fixa om en väska. Ska ut och ta hand om de små i ladugården nu men jag bloggar och sitter vid datorn mer senare idag. Har massa nya pysselbilder från min mamma som sytt så det stått härliga till det sista. Men vi ses sen!

För er som frågade :)
En beskrivning av hur man går tillväga när man ska måla:.
När man målare en väska så måste man ta hänsyn vad det är för sorts väska. Denna jag målade var i papp med en skinn imitations yta på. Om man har en skinn väska vet jag inte va man ska måla med, Men testa er fram :)

*Börja med att sanda och sen rengöra väskan från fett och smuts.
*Måla helst grunden i alkyd färg som tål mer slitage. Sen kan man måla med akryl ovanpå, blommor eller vad man nu vill måla. Det är lättare att måla med akrylen och det torkar mycket snabbare. Men att måla med alkyd går ju med, Schabloner kan hjälpa.
*Sedan låter man det torka och sen lägger man lack ovanpå (obs: utan lacknafta i!).

Gone for the weekend

Kategori: Om migSes på söndag eller måndag :D