lite pyssel

Pyssel och inredningstips / Permalink / 32


Fejk bumlingen jag köpte för 25kr åker på lite färg.Hänger på tork i tvättrummet, en omgång till så är den klar :)Kan en grön och en rosa skärm bli nåt tro?
Måste torka tills i morgon.
Offra ännu några 2hands fynd till min expriment lusta.Fixa o lampan lite utan att sy ;) Fisselin och limpistol funkar bra det med.Muffinkuddar gjorda av lagerhause handuken och stoff och stil tyg.Fortsättning följer ;) Måste köpa innerkuddar.

Nu flyttar jag i morgon. Jag mår illa av stress. Jag måste måla om i rummet för vägarna är mörkgröna (URK!). Detta ska jag hinna i morgon och flytta in allt och sen jobbar jag måndag...huh...

Tack

Om mig / Permalink / 17

Jag är så glad
! Det känns så skönt att gått ifrån ett överhängade hot att leva på ungdomsgarantins 2600kr i månaden och att man skulle få bo kvar hos sina föräldrar på ovisstid. Man kan bli stressad för mindre. Mycket skönare att ha två jobb :) Det är lite stressigt nu men det är det värt! Kika på ett rum igår som jag kan flytta in till i Majorna om jag vill. Sen har jag några visningar i helgen. Får se om det blir majorna, hade inte kunnat få goare folk att bo med. Men rummet är lite litet. Nä snart får jag bestämma mig, för i helgen måste jag bosätta mig nånstans.

Tusen tusen tack för alla fina kommentarer! Det har värmt så gott :) Blir så glad att jag har sånna goa bloggvänner! Nu när jag flyttar till Götet blir det nog att jag kommer träffa några av er med, kommer bli jätte skoj :)

Hoppas ni alla får massa tur med vad ni än tar för er av!

ps: Den nya bloggen släpps nsäta vecka i stället!Bilder på tyg från tradera
Till top