Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Jul

Kategori: Om migBilden lånade jag från skepparegatan

Ja snart är det jul igen. Jag har knappa 3veckor kvar på skolan. Jag vill inte låta negativ men, fan va skönt det ska bli att göra något annat!  Lite pyssel överdos har det blivit. Jag ska nog dra ner på färgen i mitt nästa boende så jag inte tröttnar. Just nu är det färg över allt i mitt skapande och man blir ju lite övermätt på rosa och grönt.

Jag är trött på svenska vintern också (sommar människa), tänk om man fått sitta nere i Sydafrika nu med Shaunis.. det hade inte varit helt fel. Saknar hela tjocka släkten där nere. Jakten på bostad i Göteborg är fortfarande i gång. Om jag vill bli inneboende går det att fixa, men ett förstahands kontrakt verkar inte vara så möjligt, i alalfall inte innan man har fast jobb. Men det blir nog bra tillslut.

Vid jul ska jag bara vara hemma och njuta av min familj och då kommer det bli mycket bloggande. Just nu kommer det nog vara nere lite kommande veckor.

Favorit

Kategori: Hemsidor och butiker

 

Min nya favorit illustratör är Audry Kawasaki. Hon inspireras av manga och Art Nouveau och blandar dem i en perfekt mix. Hennes fanatasi sätter inga gränser och hennes konst är oerhört vacker. Hon målar med grafit och oljefärg på trä. Jag gillar hennes stil, men hennes mer erotiska verk får mig att bli generad. Skulle dock gärna ha en av hennes posters eller ja varför inte en tavla. Några av mina favoriter här nedanför.

http://www.audrey-kawasaki.com/
Välgörenhet

Kategori: Hemsidor och butiker

Flash Gordon

Kategori: Hemsidor och butikerEn av mina favorit filmer som liten, läskig men otroligt bra ;) Underbara Queen har gjort soundtracket. Spana in alla grymma effekter och kläder! Max von Sydow är med dessutom i filmen. Go flash go! ha ha

Loppis fynd

Kategori: LoppisfyndEn liten brokig skara med saker hittade jag allt. Kattbilden va så otroligt ful söt och kosta en femma så jag slog till, om jag ändrar mig va ju ramen helt ok i allafall. Kopp från bravia en femma, samma pris per styck för armbanden och en tia för den söta lilla änglen. Tavelram med ful som stryk brodyr kosta en tjuga och ska målas om och ska målas en tavla till. De små tavlorna har en kub på baksidan och de ska göras om till små montrar till mina robotar :)


Ja jag vet att de är lite upp och ner och på sidan, men de är fula hur jag än ställer dem. Dessa är renoveringsobjekt!

Nu ska jag slappa med mamma, tillbaka i morgon.

Mixelipix

Kategori: Inspirations bilder

Jag kommer åka på loppis kl.8.00  i morgon och sedan blir det att träffa jkpg vännerna och min kompis Caroline är på visit från Oslo. Då blir det fest! Så här är lite bilder att hålla att inspireras av, dessa är från mina favorter på flicker. Klicka er vidare till dessa hem där igenom. Några är dessutom från Bolig magasinet. Jag som va så bra på länka och säga till folk innan har blivit slapp. Jag ska bättra mig :)Härlig underlig konst.Mer härlig konst i ett fint hem.Låt barnen hjälpa till så kan det bli så här fint!Loppisfynd man måste avundas!Små japanska trä dockor verkar bli en ny trend, fina är de i allafall.En konstnär som jag kikar in till då och då på flicker gör sånna här fina tavlor.
Jag är allt bra sugen på en.Ellenthemelon har gjort dessa söta små fluffiga.
Hon är med på bilden här under, älskar hennes hår som hon fixar själv :)
Kika gärna in på hennes sida på flickr.

Kitsch konst, javisst!70talet när de va som bäst.


Grönt är skönt.Myshörna, tänk dit lite färgglada kuddar och en pläd ;)Blir jätte inspirerad av denna bild då jag har sammlat på fina glaskaraff/flaskor.Jag måste måla ett poträtt av våra katter :)Mer snygg konst.Skön bild med fina foton i.Det är en kille i Brighton som har detta sista hemmet, Så coolt!
Målat tavlorna har han gjort med. Min nya idol :)

Full rulle

Kategori: Tavlor jag säljer
Har haft en jätte trevlig tid i Göteborg och letar nu lägenhet och jobb där. Blir nog ett mini kollektiv med allra raraste Jonas och Karin om vi hittar en fin fyra. Jonas är en rödhårig skånepåg vars högsta önskan är att ha en egen vävstol och Karin är en blond busig dansare / "hälsoguru". Har blivit en massa praktik och träffa vännerna och jag hoppas hinna sitta ner och blogga och kika igenom allt jag missat på era bloggar och skriva tillbaka på söndag.

Tavlan heter "Try to kiss me and I fucking stab you" och den skissade jag först när jag va uttråkad på en lektion och tyckte att sedan den skulle nog göra sig bra som tavla :)

Jag vill ha!

Kategori: Andra bloggarSjukt snygg lampa kan vinnas på Camillas rosahemmet blogg! Jag är med och tävlar om denna läckra skapelser med massa fjädrar. Lycka till allihopa. Låt den mest tursamma av oss vinna :)

Flytta snart igen..

Kategori: Mitt hemNu när jag myst in mig i mitt studentrum blir det snart dags att flytta igen. Om det blir i sverige eller utomlands får tiden utvisa. Det gör mig lite ängslig att inte riktigt veta vad som kommer här näst. Men jag hoppas det blir bra och att det blir ett nytt mysigt ställe och där kan kan slå rot ett tag. Fortsättning följer...

she has microsoft

Kategori: Hemma hos andraHur ser det ut hemma hos någon som
avgudar Bill Gates och ber om 80tals pornstar hår när hos går till frisören? Jag har svaret. Jag hittade till shehasmicrosoft genom allra raraste olycksyster. Jag skrattar massor när jag kikar igenom hennes blogg och jag hittar några fin fina inredningsbilder. Så välkomna in till en sjukt rolig tjej.

shehasmicrosoft


Bill Gates, vilken pudding!