Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Liandlo butik i Jönköping och nyheter på webben

Kategori: Hemsidor och butiker

Bilden ovan är från en JP artikel.
Ja inte kan man låta bli att bli lite stolt över syrran som är så driftig av sig, nu har hon en egen butik i Jönköping belägen på Torpa. Dessutom säljer hon kläder till andra butiker och genom webbshoppen kan man köpa liandlos fina tyger. Fick in en stor leverans härom dagen så nu är de uppe nyheter i shoppen.
Nya tyger:
Nya kläder i shoppen:


Klicka här om ni vill se mer:
Aha! pinkfriday hörnan ;)

pip studio wallpapers volume 2

Kategori: Hemsidor och butiker

sovrums renovering

Kategori: Mitt hem

Så här såg de ut innan jag flytta in, Väggarna va gräsliga, knögliga och jätte ojämna, Dessutom taket med. Så jag spackla tak och väggar och fick hjälp av lite vänner.
Sen i  27års present kom mor och far och satte upp panelplattor i sovrummet för de skulle bli lite mer ombonat (och för jag orka inte spackla mer..). Jag har världens bästa familj!
Panelen på plats!
Med lite grön färg och tavlor har jag myst in mig i mitt lilla kryp in. Svårt att ta en rättvis bild av de då det inte finns nån skarp belysning i rummet.

runt i lägenheten

Kategori: Mitt hem

dagens pyssel

Kategori: Pyssel och inredningstips

Som de ser ut nu.
Mitt vardagsrum behöver saker på vägarna. Så en tavelvägg ska bli lösningen. Dags att fixa ramar och tavlor alltså, har gjort ett litet test i photoshop och låna en bild från styleroom för testa hur det kan kunna se ut sen. Lätt som en plätt.
Redigerad bild som jag skulle kunna tänka mig vilja ha det.
Hmm, dags att börja måla ramarna!

hej, jag har inte dött

Kategori: Mitt hem

Köket mitt..
Jag har bara massa annat för mig, jobbar, flyttat, renoverat och sånt. Så bode en kompis vi träffa i indien hos mig i några veckor och sen har jag varit hemma hos min kära lilla Tobias och hälsat på i Stockholm  (ja tänka sig att man skaffat en käresta med..). Tänkte lägga upp lite bilder men kameran är kass kan inte få bra bilder i motljus eller i min lilla sängkammare som eg är en garderob (!?!), ska se om jag kan fixa de i dagarna. Ha de fint allihopa!
Lisa