Lilljul

Om mig / Permalink / 7Vi fira lilljul i helgen. Lilljul är en skånsk tradition som min vän Jonas har tagit väl vara på. Vi börja på fredagen hemma hos oss med tomtegröt och lekar och fortsatte på lördagen med dansa kring gran och julbord och ännu mer lekar. Sen slutade vi söndag morgon vid 12 tiden. Så sjukt skoj! Alkoholfritt va det och mycket roligare än att gå ut.

Att det är så skoj att leka lekar!
Jag va skeptiskt först, men efter klappleken, klädleken, näringskjedjan, alias, labyrinten, galen panna, osv osv är jag frälst! Saknas foton från fredagen då våran lilla sara och hennes johan var med för hon åkte hem till åland på lördagen, därav en hel helg med lilljul. Fotona efter klädleken va sjukt osmakliga :D ha ha

Så glöm inte att leka loss i jul :)
Googla på olika lekar och sätt igång, finna många som är roliga för både för barn och vuxna!

Pink Friday Kollektionen för liandlo.com

Mer design av mig / Permalink / 48Min syster är rolig, vi har länge pratat om att jobba ihop och så en dag säger syrran. -Jo Lisa jag har ju glömt att säga till dig men jag har lagt in en beställning på barnkläder med två av dina motiv. Ha ha ha! Tur att nån ger mig en spark i rumpan i rätt riktning! Så nu kommer två av mina små favoriter komma ut i slutet av månaden. En med min lille katt på och en med bambi. Den fina klänningen med fåglar på har syrran designat.

Vilka av mina motiv tycker ni hade varit fina på kläder och vad skulle du helst vilja ha för motiv på en tröja till barn mellan 0-5år? Skulle vara skoj att veta, för nu börjar de hända grejer :)

Mer info kommer upp på sidan i dagarna:
liandlo.com

Tadaaa!

Swaps / Permalink / 7Jag fick ett mail för ett tag
sen av en trevlig tjej som heter Anna som tyckte det va tråkigt att jag inte orka blogga så mycket så hon ville skicka en liten uggla för muntra upp mig. Gissa om hon lyckades! Jag bara älskar den och så kom den i världens mest bedårande lilla ask :)

Jag vill tacka så mycket, det va precis vad jag behövde!

Kika in på hennes mysiga blogg:
corneliasmorsa.blogspot.com

Till top