Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Lilljul

Kategori: Om migVi fira lilljul i helgen. Lilljul är en skånsk tradition som min vän Jonas har tagit väl vara på. Vi börja på fredagen hemma hos oss med tomtegröt och lekar och fortsatte på lördagen med dansa kring gran och julbord och ännu mer lekar. Sen slutade vi söndag morgon vid 12 tiden. Så sjukt skoj! Alkoholfritt va det och mycket roligare än att gå ut.

Att det är så skoj att leka lekar!
Jag va skeptiskt först, men efter klappleken, klädleken, näringskjedjan, alias, labyrinten, galen panna, osv osv är jag frälst! Saknas foton från fredagen då våran lilla sara och hennes johan var med för hon åkte hem till åland på lördagen, därav en hel helg med lilljul. Fotona efter klädleken va sjukt osmakliga :D ha ha

Så glöm inte att leka loss i jul :)
Googla på olika lekar och sätt igång, finna många som är roliga för både för barn och vuxna!

Pink Friday Kollektionen för liandlo.com

Kategori: Mer design av migMin syster är rolig, vi har länge pratat om att jobba ihop och så en dag säger syrran. -Jo Lisa jag har ju glömt att säga till dig men jag har lagt in en beställning på barnkläder med två av dina motiv. Ha ha ha! Tur att nån ger mig en spark i rumpan i rätt riktning! Så nu kommer två av mina små favoriter komma ut i slutet av månaden. En med min lille katt på och en med bambi. Den fina klänningen med fåglar på har syrran designat.

Vilka av mina motiv tycker ni hade varit fina på kläder och vad skulle du helst vilja ha för motiv på en tröja till barn mellan 0-5år? Skulle vara skoj att veta, för nu börjar de hända grejer :)

Mer info kommer upp på sidan i dagarna:
liandlo.com

Tadaaa!

Kategori: SwapsJag fick ett mail för ett tag
sen av en trevlig tjej som heter Anna som tyckte det va tråkigt att jag inte orka blogga så mycket så hon ville skicka en liten uggla för muntra upp mig. Gissa om hon lyckades! Jag bara älskar den och så kom den i världens mest bedårande lilla ask :)

Jag vill tacka så mycket, det va precis vad jag behövde!

Kika in på hennes mysiga blogg:
corneliasmorsa.blogspot.com

mix pix

Kategori: Inspirations bilder

Ett julträd

Kategori: Pyssel och inredningstips


ps: krukan ska bytas ut! :)

Du behöver ett block oasis som du delar i två delar, ena sätter du i krukan och andra skär du till i kanterna så den blir sexkantig och sedan sätter du dit varsin liten bit av det du skärt bort på de två plana sidorna. Man kan fästa dem med tandpetare. Sedan hämtar du mossa som du trär runt bollen och spänner åt med metalltråd. Efter det hämtar du en pinne och sätter i som stam och sätter i ditt lilla träd i krukan med oasis och sätter i lite mossa runt pinnen. Sen är det bara att dekorera :) Detta gjorde jag och tvä vänner när vi vart hemma hos mina föräldrar på landet, skoj och lätt. Min lilla mamma som lärde oss. Jag ska byta krukan och köpa cenitlera och bygga en egen uggla i lagom storlek, svampar kan köpas på panduro och på ståltråden kan man ju trä på fina pärlor. Mossträden håller några månader och behöver inte vattnas utan torkar ut och håller sig fina ett bra tag.

STORT tack till alla som röstade på miG!
Jag vann :D Det är ju jätte trevligt i allafall.
Otur i kärlek tur i tävlingar?


Även massa tack för alla söta kommentarer, jag är fortfarande ganska nedstämd så jag ber om ursäkt för min frånvaro, hoppas alla har det skoj nu med allt julpyssel :)
Massa kramar

Saras karins och mitt julpynt.