Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Lite moln

Kategori: Pyssel och inredningstipsTill små flickornas och lillpojkens rum hemma hos mamma och pappa (mormor och morfar). Hoppas de blir glada när moster lisa fixar till dem :) Ska ta en bättre bild sen när det är ljus i rummet och mer i ordning.

Jag fick iden från familyliving där någon familj målat vita moln på en blå vägg. Fick en fix ide att jag ville testa och så satte jag tavlelister under så man kunde exponera några leksaker också.

Jag testade med mallar jag gjort i tidningspapper, sedan målade jag konturerna löst med en penna.Sen va det bara att kldda på och köra på frihand två ggr. Funderar på fästa vattendroppar under hyllan längst till höger.. vi får se..

 
 


Vore glad om ni ville rösta på mitt bidrag till bästa billy bokhylla pimpningen.
Massa kramar!

Klick här:

http://tv.ikea.se/competition

Shit happens

Kategori: Om migSå här ser håret ut ovanpå snaggen..

 
Senaste tiden har varit lite skit.
Trivdes inte på mitt nya jobb, sa upp mig. Jag jobbar hellre lmindre timmar på ett ställe jag trivs än att gå och inte trivas alls. Så nu är jag hos mitt gamla jobb som jag älskar (bästa arbetskamraterna).  

Sen va hårmodell för Björn axen när de var i Göteborg. Tänkte att det kan ju vara skoj att göra som en liten uppmuntring. Sluta med att de raka av mitt hår 2mm tinning till tinning och lämna håret på toppen... Fan att man ska vara så godtrogen och lita på folk att de vet vad som är bäst.

Sen så hände det oundvikliga, det tog slut mellan mig och killen (nej det tog inte slut pga av håret, påpeka). . Distans förhållande och ingen av oss vill flytta, det håller inte i längden Känns inte som den bästa tiden i mitt liv, men men...

Så bloggandet är ju inte på topp, kommenterande har inte varit speciellt aktivt på länge heller. Hoppas ni förstår att jag inte ignorerar er. Jag orkar helt enkelt inte riktigt med bloggen just nu.

Snälla rösta på mig :)

Kategori: Om mig
Att rösta tar 2sek, Vore glad om ni ville rösta på mitt bidrag till bästa billy bokhylla pimpningen.

Massa kramar!

Klick här:

http://tv.ikea.se/competition

mmm som godis

Kategori: Inspirations bilder

En till billy film

Kategori: Pyssel och inredningstips

Fixat om skåpet

Kategori: Mitt hem

Work in progress

Kategori: Föräldrarhem

Barnrummet (för barnbarnen) hemma hos mamma och pappa. Innan brukade det vara mintgrönt med en ful bård på. Nu är det vitt och rosa och rensat från massa onödiga möbler. Till våren ska vi måla om bordet, sängen och sängbordet i nån kul kulör och så småning om när jag och mamma orkar. Sen blir det nog att sy nån rolig kudde till mina små syskonbarn att ha i soffan. Små tavlor ska upp vid sängarna och sen ska vi fixa ett litet skrivborde i en annan del av rummet. Ska se om de kan måla lite fina bilder man kan rama in och göra en liten tavel vägg av.

Tallrikshylla


Barnrummet (för barnbarnen) hemma hos mamma och pappa har de målat en rosa fond i. Ska bli små vita moln på och hyllan ska bli vit och hälften av leksakerna ska in i två skåp vi ska måla om till våren.


Golv kudde jag sydde av en väv för några månader sen.


Loppisfynd

Kategori: Loppisfynd

En duk 20kr, två plastpallar 25kr/st, täcke 35kr, stol 75kr och lampa 65kr.
Hade en sån våldsam tur, såg en man gå omkring med plastpallarna och jag kände hur det högg till i mig. Sådana vill ju jag med ha! Har ju dregglat över sådana pallar i diverse tidningar. Jag va sååå avis! Så jag gick surande till möblerna där stod det två till! Men de va så skadade så jag blev tveksam. Då kommer mannen till mig och säger. "Här får du två till, jag har ångrat mig". Jag blev väldigt häpen, men glad!


Är de nån som vet vad de kallas de små pallarna?
Lampan ska målas om och piffas fin. Duken lär bli tavla eller kudde :)

Nybäddat...

Kategori: Mitt hem

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznark...