Lite moln

Pyssel och inredningstips / Permalink / 22Till små flickornas och lillpojkens rum hemma hos mamma och pappa (mormor och morfar). Hoppas de blir glada när moster lisa fixar till dem :) Ska ta en bättre bild sen när det är ljus i rummet och mer i ordning.

Jag fick iden från familyliving där någon familj målat vita moln på en blå vägg. Fick en fix ide att jag ville testa och så satte jag tavlelister under så man kunde exponera några leksaker också.

Jag testade med mallar jag gjort i tidningspapper, sedan målade jag konturerna löst med en penna.Sen va det bara att kldda på och köra på frihand två ggr. Funderar på fästa vattendroppar under hyllan längst till höger.. vi får se..

 
 


Vore glad om ni ville rösta på mitt bidrag till bästa billy bokhylla pimpningen.
Massa kramar!

Klick här:

http://tv.ikea.se/competition

Shit happens

Om mig / Permalink / 22Så här ser håret ut ovanpå snaggen..

 
Senaste tiden har varit lite skit.
Trivdes inte på mitt nya jobb, sa upp mig. Jag jobbar hellre lmindre timmar på ett ställe jag trivs än att gå och inte trivas alls. Så nu är jag hos mitt gamla jobb som jag älskar (bästa arbetskamraterna).  

Sen va hårmodell för Björn axen när de var i Göteborg. Tänkte att det kan ju vara skoj att göra som en liten uppmuntring. Sluta med att de raka av mitt hår 2mm tinning till tinning och lämna håret på toppen... Fan att man ska vara så godtrogen och lita på folk att de vet vad som är bäst.

Sen så hände det oundvikliga, det tog slut mellan mig och killen (nej det tog inte slut pga av håret, påpeka). . Distans förhållande och ingen av oss vill flytta, det håller inte i längden Känns inte som den bästa tiden i mitt liv, men men...

Så bloggandet är ju inte på topp, kommenterande har inte varit speciellt aktivt på länge heller. Hoppas ni förstår att jag inte ignorerar er. Jag orkar helt enkelt inte riktigt med bloggen just nu.
Till top