Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Malin har bra ideer

Kategori: Pyssel och inredningstips

Malin gjorde en kruka med Stig Lindbergs servetter och depotagelim. Sjukt smart ide. Min mamma och jag testade att göra några burkar och krukor. Fast vi använde hobbylack istället för det är lättare. Smeta lack, lägg på motiv och smeta mera, glöm ej att ta bort de andra två lagrena i servetten innan man lägger på.
Besök:

IKEA TV - Tävling

Kategori: Pyssel och inredningstips


Min stylade billy bokhylla.

Just nu firar vi att bokhyllan Billy fyller 30år. Blev ombedd att göra ett exempel av dem på ikea tv. Jag gjorde två hyllor och två filmer. Första delen filma jag och mamma med en skitkamera och inget manus men sista delarna hjälpte min bror mig så då blev de andra bullar! Sätt igång där hemma och filma ni med, fina priser i potten.

http://tv.ikea.se/competition

Första pris presentkort 5000kr
Andra pris presentkort 2000kr
3:e-6:e pris presentkort på 1000krhuh vilken stillbilde det blev...
Se filmen och beskrivning hur man gör sitt egna robotskåp på:

 

Härlig kundbild :)

Kategori: Kund bilder

Tack Martina, det värmer mitt hjärta!
Vilken fin vägg du fått ihop med mina miniposters (katt,robot,bambi,uggla,kaniner) och söta vykort och bilder.

Me like!

Barcelona -09

Kategori: Om migTuristas

Resa:
ca 800kr med Ryan Air kan man få tag i. Flygbussarna är i priskrig med Ryan airs bussar. Man åker billigast med Ryan airs bussar såg vi efter betlat 150kr tur och retur med flygbussarna. Framme i Barcelona kostar det 21 euro tur och retur in till Barcelona från flyget. De tar bara kontanter (bra att veta). Väl framme kan amn med för del köpa ett 10 resor pass för 7euro i stället för bränna av 20euro på tex ett fyradagars pass. Man går mest ändå. Vi åkte bara upp halva, vi gick i stort sätt över allt hela tiden.

Att tänka på: Barcelona har mest ficktjuvar i hela världen säger de. Detta kan delvis beror på de många illegala flyktingarna som inte kan få jobb. Så håll i väskan! Jag körde ner alla visa korten i en liten hudfärgad magväske historia  jag hade under t-shirten och hade plånboken i fickan (fram). Har varit med folk i Spanien innan som blivit av med deras väskor så jag va nog lite överspänd. I Spanien behöver man inte alltid visa leg så att lensa ett kort kan gå snabbt. Sen brukar de mest använda kontanter på cafer osv. Tänk på att man i Barcelona regionen mest pratar Catalan, fast de flesta pratar både spanska och catalan. Dock kan man inte räkna med att folk ska kunna prata Engelska.

Äta: Juciy Jones 3rätters för 8.5euro är oslagbar! Super gott nyttigt och vegetariskt. Annars finns det hur mycket fina små resturanger som helst med tapas och annan god mat. Frukosten för oss blev varsin choklad crossiant med kaffe och te, priserna för det ligger på 5Euro ungefär. Priserna på mat,vin och öl är lägre än här hemma. Öl ca 2-3euro och vin 1-2 euro.

Shoppa: Tvärs över gatan från Juciey finns poster butiken Verkerke 10. Fylld med billiga posters 9 euro för stora och 2 för små, vissa av konstaffischerna vart ifs ganska dyra. De flesta är väldigt tunna (de billiga) så man får vara lite försiktig. Jag köpte några med Catalina Estrada motiv. På Pull and bear hittade jag en hel bunt med ascoola tshirts på killavdelningen. Jag köpte en och nu i efterhand har jag sådan ågren! Skulle köpt flera! Hitta en hel del roliga affärer men just nu står de helt stilla, finns en gata som heter Talles som är barcelonas svar på Camden town.

Att se: Guells park, havet, streetkonst, Sagrad Familia, Gaudies olika hus med mera. nu måste jag sova.. tjooo

Pull and Bear tischan

Juicy JonesGuells park


Ah! en byggnads dekoration helt i min smak!

Nice poster butik
Byggnad av Gaudí, Min nya idol!
Verksam på 1800talet och så otroligt nyskapande och begåvad.Sagrada Familia,
Gaudí sista verk. Katedralen började byggas 1882 men är fortfarande inte färdigbyggd.
Läs mer om katedralen och Gaudí:
http://www.xtrovertmedia.se/gaudi/hem.htmStreetartSmå occupanterHemma!

Kategori: Om migAvlägger en rapport om Barcelona i morgon efter jobbet :)

Barcelona

Kategori: Om migKort från pyssel kväll, personerna på bilden har inget med resan att göra ;D
Kommer åka bort en liten sväng :) Jag och pojkvännen, ska bli skönt med sol på nosen!

Ny laddat

Kategori: Inspirations bilder

Nytt pyssel

Kategori: Pyssel och inredningstips

Tack för alla söta medd och mail!
Blir ju svårt att hålla mig borta när ni är så härliga! Tyvärr har jag fortfarande inte så mycket tid  (ca 2 timmar varje kväll innan jag ska lägga mig då jag jobbar) men jag gör så mycket jag hinner med att svara osv. Min mage är fortfarande helt trasig, så jag har köpt aloe vera och hoppas att den ska läka. Men jag tänker att något inlägg då och då kan jag ju sätta in.
Har köpt tyg på ikea som jag pysslat lite med. Ska nog köpa mer och blanda in i ett lapptäcke. Bakgrundtyget på kudden är från stoff och stil och bollfrans från tradera och en affär i linköping.