Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Gratis är gott

Kategori: Pyssel och inredningstipsDenna lilla byrå stod ute på gården i flera dagar i regn och rusk. Tills jag höll på att bli galen. Ville ju ta den men våga ju inte. Då bar Jonas in den till mig och nu ska det fixas om och fixa de små defekterna!

FÖRE och efter ikea lådor

Kategori: Pyssel och inredningstips


FÖRE


UNDERTIDEN


EFTER

snart..

Kategori: Mitt hem


... får trädet sällskap av två hyllor på samma vägg med lite jox på.... längtar efteratt få upp dem men behöver en borr.

Tävling!

Kategori: Tävlingar

Man måste bara älska!

Kategori: Andra bloggar

fint besök från norrland

Kategori: Mitt hem

Jag har fint besök utav Anja som kommit ner för hälsa på ända från Vindlen. Jag Jonas och hon gick i samma konstklass så det är klart att det blir allmänt pyssel när hon kommer ner. Idag blev det plantera lite mera och måla och bygga lite på en tvbänk. Sen gick Jonas lös med saxen. Ganska mycket på g att ändras här hemma. Ska åka hem nästa vecka för sy och fixa det sista.Det är den förhatliga tvhörnan som fixas. Jag ska försöka måla om min tv. Det blir spännande! Men om två veckor ska jag visa i bilder vad jag har haft för mig :D

Hurra för Röjardagar!

Kategori: Pyssel och inredningstips


Två fynd som fått första omgången färg på sig :D Bättre bilder kommer!

Idag har vi container fyndat! Har hitta en stol, en stor kruka och några hyllplan. Mina vänner hittade massa kläder, 2 bord, ett nattduksbord, en lampa, krukor, en tavla, väska, en matta och en brandmanshjälm! Detta gillar vi! Tycker det är löjligt att man eg inte får ta saker ur containrar som är ställda för grovsopor (inte till2hand utan till tippen!). Jag menar, ska de slänga det så är det bättre nån tar hand om det.

När jag bodde i London hade många vänner hittat halva sina möblemang ute på gatan (man ställer ut sakerna där), vissa dumpstrade även och hittade mat. Men de tycker jag väl är lite snuskigt (vill inte ta kläder heller uuh!).. Men bättre än att det slängs.

mums för ögonen

Kategori: Andra bloggar

En blogg som inspirerar

Kategori: Andra bloggar

man är...

Kategori: Inspirations bilderallmänt sugen på ett färgbyte här hemma, på nån möbel eller nåt..