Living Etc

Tidningar / Permalink / 3


Ännu en tidning med bra hemsida och galleri.
Den rosa sängen är väldigt snygg! Men jag är nog mest förtjust i rummet med det stora fönstret och den härliga uteplatsen nästan längst ner i inlägget. Ett sånt fönster hade ju inte satt helt fel. Bilden ovan tycker jag är ett bra exempel på platsbyggt skrivbord. Inspiration hittar man i vilket fall inne på Living Ect sida. Galleri innefattar många olika hem. Tyvärr är bilderna väldigt små.

Loppis Fynden

Loppisfynd / Permalink / 3
Vi åkte till Gnosjö hjälper och en andrahandaffär i Gislaved, men jag måste säga att jag blev lite besviken då jag under hela dagen inte skymtade en endast 60, 70 tals kopp eller bricka. Hitta lite andra grejer trots allt. Men jag måste säga att Jönköping faktiskt håller måttet. Även om vissa i Jönköping inte är riktigt bra så har vi några riktiga juveler ;) Tillexempel Erikshjälpen som är min favorit och bra och begagnat är helt okej och så har vi en loppis man kan fynda på varje lördag.Mina fynd
Koppar med fat 5kr/st som jag ska plantera hjärtan-på-tråd i och ha i köksfönstret i lillstugan. Ett dockhuvud för 5kr, till leksaks samlingen. En gammal Allers från 1931 för 5kr köpte jag för rama in framsidan och göra collage av de svartvita bilderna. En kruka för 15kr som ska bli rosa. Mitt nya hem till min älsklings planta.
Mammas fynd
Tavla 30kr, 2 tidningar 5kr/st (varav dem ena är från 1924!), en liter snäckor 10kr, minikaraff 12kr och karamellskål 10kr.


Jag tycker nästan tidningarna var roligast vi läste en hel del mysko grejer i dem och fina reklam sidor hade dem och sen kunde man söka jobb som pigor i annonser. Lite mer bilder finner du här under. Bilden på den sköne gammle gubben hamnar nog i ram och likaså den vackra kvinnan i reklamen. Möbler verkar vara billigt på den tiden ;)

Till top