Slut bloggat

Om mig / Permalink / 47


Kommer sluta blogga ett tag. Har funderat på sluta blogga för gott. Men jag antar att jag kommer ha svårt att sluta helt. Hur länge jag kommer vara borta vet jag inte. Känner att jag inte kan skriva något vettigt. Jag kan sitta och få ihop massa text i huvudet på bussen som jag vill skriva om, men vid datorn tar det stopp. Sen har jag svårt att hänga med i alla andras bloggar och jag är inte så fyndig eller bra på skriva kommentarer till folk heller även om jag ÄLSKAR att kika runt hos alla underbara människor och på era upptåg.

Kommer göra klart de beställningar jag fått
på posters (mailar er i morgon), men sen är det paus.

Jag har fått magkatarr pga alla förändringar sista månaden. Men med lite kärlek ska det väl gå över. Just nu bör jag nog ägna min tid åt annat än sitta vid datorn.

Sätt upp mig på bloglovin eller nåt kan man ju göra om man vill veta om jag kommer tillbaka.

Ha de gött

Jobba jobba

Inspirations bilder / Permalink / 5

Om ni som mailat undrar varför det tar ett tag innan jag svarar är det för datorn krånglar och jag åker till jobbet vid nio och är hemma kvart över åtta på kvällen. Jobbat 6dagar nu snart, sen ledig tre, sen jobbar 7dagar. Så lite fullt upp. Nytt kassa system och lite nya produkter och nya arbetsplatser.. Idag ska jag jobba på beckers på hisingen. Ska bli intressant. Snart är det helg och att åka hem till la familia! Saknar syrrans små knoddisar massor. Hoppas på lite pyssel med, kanske sy något mjukisdjur :)

Oooh älska!

Inspirations bilder / Permalink / 9
http://happylovesrosie.blogspot.com/search/label/Our%20holivan

Oooh älska! Måste ju skaffa en sån härmed min lilla älskling! Blocket nästa! Hittade dessa bilder genom en norsk tjej som är född exakt samma dag som mig. Lite skoj :) Hon har en underbar färgglad blogg som ni kommer älska!
Bloggad via:
http://gunhipswollenlip.blogspot.com

____________________________________________________________


http://www.flickr.com/photos/kawaiijapan/3624986873/in/pool-63595993@N00


Någon undrade över mina dockor jag har hemma vart de är köpta, men det är dockor jag själv hade som liten. Har köpt en i syfafrika med, men de kallas chuppies. De som är med i dessa grupper bör veta vart man kan köpa dem:
http://www.flickr.com/groups/63595993@N00/
Till top