Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

hemmavid

Kategori: Mitt hem

http://www.pierreekman.com/
Fick besök av två gamla vänner som krascha hos mig i natt. Pierre är grym på fota och han fick den här härliga bakisbilden på klockmakarn (Andreas). Ska lägga upp nån mer bild på tv hörnan när jag fixat klart den :)

Funderingar

Kategori: Om mig

Igår va jag på soppfest (alla tar med nåt och stoppar i soppan). Alla ursäkter för ha fest går bra! Alla hade med sig jätte bra saker, utan Niklas som hade med sig en burk inlagd chilli... Det sista jag vill lägga i min mun efter 3mån i Indien. Så det fina uttrycket en bra curry svider två gånger kunde detta även gå för soppan..
_
_
På väg hem notera jag och min vän Niklas att utanför en pub står en enhjuling!?! Inte bara det, den har dessutom en sportflaska. Några noteringar..
*Vem motionscyklar på en enhjulning?.
*Vem går på puben och tar enhjulningen hem?
* Är de extra roligt att åka enhjuling i blixthalka?
Min magkänsla säger att det måste vara en ganska skön typ...
_
_
Förövrigt har jag nyss blivit varse om att jag bor med två stycken dammsugar motståndare. De förstår inte vitsen med den "det blir ännu bara en sak att släpa på i flyttarna" sagt av kvinnan som äger ett halvt bibliotek, några tusen kubikmeter med roliga kläder och en kartong med pretto dvds som hon glatt tar med varje flytt ;) Min dammsugare sjunger på sista versen. Min 10åriga trotjänare trillar isär... Vill gärna köpa nån super deluxe variant. Helst en som dammsög själv, typ varje natt..

Jobbet

Kategori: Om mig

Tapethörnan, här hänger jag mest.
Fondvägg med intrade tapeter, Åsa som fixat. Blev glad att mötas av denna när man kom hem från semestern :D
Amy Butler katalog gjord för Midbec. Me like!
Nä nu ska jag dit. hej och hå!

Dagens teckning

Kategori: Mer design av mig

Pysseldax igen!

Kategori: Mer design av migGjort en skiss med en av mina nya figurer som jag kallar krystoffs efter en kompis jag reste med i indien. Så de kanske blir några små kaniner nu framöver :)

Delar av min nya indiska gardrob

Kategori: Om mig

Brukar ju inte va den mest klädintresserade, men jag hitta en del kul i klädväg i indien och men hade säkert kunnat hittat ännu mera eller fått uppsytt. Så här kommer lite bilder på kläderna. De två sista klänningarna är traditionella indiska kläder man köper i ett set om tre delar (salwar) fast jag slängde byxorna och sjalen hänger på tvätt.


Mina stor favoriter är mina alibaba byxor, jag har nog köpt 5-6st. Mamma tycker de är asfula och att det ser ut som man bajsat ner sig. Men de är så sköna och svala. Perfekt till sommaren för en tjej som mig som ser ut som en levande prickigkorv på benen.Eftersom jag är ganska ekonomisk så va de ju kul att shoppa kläder som i stort sett kostade ingenting (läs typ 25kr stycket). Tyvärr är väl kvaliteten inte den bästa och nu blir de handtvätta framöver (halleluja va kul..inte). Känns lite ego att lägga upp alla bilderna men det är kläderna jag tänkte visa, orka med jantelagen?

Hoppas ni har haft de gott i vinter!

Hemma!

Kategori: Mitt hemJa nu är det färdig shoppat för ett tag :D
Några av grejerna jag köpte i indien.