hemmavid

Mitt hem / Permalink / 4
http://www.pierreekman.com/
Fick besök av två gamla vänner som krascha hos mig i natt. Pierre är grym på fota och han fick den här härliga bakisbilden på klockmakarn (Andreas). Ska lägga upp nån mer bild på tv hörnan när jag fixat klart den :)

Funderingar

Om mig / Permalink / 3
Igår va jag på soppfest (alla tar med nåt och stoppar i soppan). Alla ursäkter för ha fest går bra! Alla hade med sig jätte bra saker, utan Niklas som hade med sig en burk inlagd chilli... Det sista jag vill lägga i min mun efter 3mån i Indien. Så det fina uttrycket en bra curry svider två gånger kunde detta även gå för soppan..
_
_
På väg hem notera jag och min vän Niklas att utanför en pub står en enhjuling!?! Inte bara det, den har dessutom en sportflaska. Några noteringar..
*Vem motionscyklar på en enhjulning?.
*Vem går på puben och tar enhjulningen hem?
* Är de extra roligt att åka enhjuling i blixthalka?
Min magkänsla säger att det måste vara en ganska skön typ...
_
_
Förövrigt har jag nyss blivit varse om att jag bor med två stycken dammsugar motståndare. De förstår inte vitsen med den "det blir ännu bara en sak att släpa på i flyttarna" sagt av kvinnan som äger ett halvt bibliotek, några tusen kubikmeter med roliga kläder och en kartong med pretto dvds som hon glatt tar med varje flytt ;) Min dammsugare sjunger på sista versen. Min 10åriga trotjänare trillar isär... Vill gärna köpa nån super deluxe variant. Helst en som dammsög själv, typ varje natt..

Jobbet

Om mig / Permalink / 10
Tapethörnan, här hänger jag mest.
Fondvägg med intrade tapeter, Åsa som fixat. Blev glad att mötas av denna när man kom hem från semestern :D
Amy Butler katalog gjord för Midbec. Me like!
Nä nu ska jag dit. hej och hå!
Till top