Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Lat lördag

Kategori: Mitt hemFynd, ryskdocka 10kr på kvibergsmarknad! Jonas och jag var där en sväng. Mycket skit va det men dockan är jag glad för! Hämtade en bok åt min vän. Hon hade budat hem den på tradera och kvinnan som sålde boken bodde en gata i från mig. När jag kom till dörren hade hon en stor namnplatta i pärlor och väl inne tappa jag hakan.

Det va jätte fint! Fick en rundtur och jag skrev ner lite olika adresser på ställen på nätet man kunde ladda upp bilder från sitt hem. Hoppas hon gör det, verkligen jätte inspirerande hem! Mycket hemma pysslat men väldigt stilrent. Härlig personlig mix. Idag blir det ut på reagge bar i kväll men först måste jag jobba. Ett nytt mönster ska fixas i helgen. Vi har sålt ut alla våra kläder till återföräljarna nu och nya beställningar är på gång :)

Ha det gott!Ugglegänget, uggla i trädet har jag gjort, liten rosa har min vän Sandra skapat och den lila fick jag Anna :)Syrrans barn har numera döpt vår lilla vän hasselmus till Hasse. Min pappa har ringt en naturfotograf i närheten som ville komma och kika på lilla Hasse. Det verkar som de kan lägga sig i träd ibalnd för övervintra och troligtvis låg han och sov i ett av träden när de börja ta ner skogen och råkat rammla av när de kört med timmret på vägen. Det är den enda rimliga förklarningen. Till våren ska vi sätta upp ett litet hasselmusbo i ett av träden (typ som en fågelholk). Mycket tjat om den lilla musen men man blir ju engagerad ;)

CUTE

Kategori: Inspirations bilder

mumma

Kategori: Inspirations bilder

Sweet sweet life

Kategori: Andra bloggarBlir nästan lite generad när jag va med i ett inlägg hos bloggaren sweet sweet life. Kul att få vara med! Hon har massa roliga hemma hos om ni vill se!
Inlägget hos sweet sweet life

Dagens flickr mix

Kategori: Inspirations bilder

1. Gingerbread House, Martha's Vineyard, 2. Adore, 3. living room, 4. window2

Idag ska vi hem till sandra och jag hoppas hon kan hjälpa mig sy om en vintage klänning. Jag återkommer med bilder!  Lilla hasselmusen mår bra och vi är säkra på att det är en hasselmus för den har en lång luden svans och vi hitta den i ett område där det omöjligen skulle kunnat vara en tam-mus/hamster ;) Vi kommer hålla den på ett svalt ställe och släppa ut honom till våren. Kommer rappotera hur det går! Men nu lär han sova ett bra tag till.


http://www.flickr.com/photos/janfotografie/3890878520/

Ha det gott!

UNDERBARA

Kategori: Hemsidor och butiker

WOW!

Kategori: Pyssel och inredningstips

mixpix

Kategori: Inspirations bilder

Rescue team - save the hasselmus!

Kategori: Off topicIgår när brorsan, hans tjej och jag var ute på promenad med katterna fick vi syn på en liten gyllene mus som låg i en håla. Den sprang inte iväg å vi fruktade för den lilla musens liv du vi hade med oss två riktigt mödarmaskiner till katter. När vi skulle flytta på den märkte vi att den stackarn hade frusigt fast med ena örat, bakbenen och svansen. Efter en stund förstod vi att vi inte kunde gräva ut stackaren utan ringde efter min mamma som fick komma med varmt vatten att hälla på bakbenen och svansen för att isen skulle smälta. Han blev nog lite omtumlad stackaren.

Eftersom han va blöt tog vi hem honom för att torka så han inte skulle bli underkyld. Nu stannar han i ett litet plast terrarie och sover just nu i en bommuls virvel. Vi funderar på hur vi ska kunna plantera ut honom i det vilda igen utan att katterna ska hitta honom och sen så ska de ligga i ide så här års. Det underliga va bara att han låg vid vägen och inte under några snår som de brukar. I vilket fall hoppas jag att han repar sig här under någon dag till och sedan att vi kan sätta ut honom i en burk med liten öppning och fylla med spån och hö.

Någon som har ett bra förslag hur man kan plantera ut honom?

Blandat

Kategori: FöräldrarhemNysyddSyhörnan hos föräldrarnaPoster jag gav till min mamma efter Barcelona resanHyllor i köketEn till poster jag gett till mina föräldrar, denna är av egen design ;)Ut med julen in med våren i köket.