Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

man får väl drömma

Kategori: Drömmar

projekt igång

Kategori: Mitt hem

Omvandling av köket pågår. Bordet blir rutigt och gula detaljer ska leta sig in. Uppdatering senare i veckan. På bilden min söta vän Linnea jag bor med :) Jobbar 10dagar i rad så jag kanske är långsam med svara osv, men det är ni nog vana med sen innan ;P kramen

inspiration

Kategori: Inspirations bilder

rice

Kategori: Hemsidor och butiker

lova lova

Kategori: Hemsidor och butiker

Råkade köpa lite saker på Panduro. Blev helt kär i tyget! Men det kostar 199kr metern vilket är ett riktigt finansielltvåldtäcktspris. Men är man kär så är man. Råka få med några servetter till lilla mamma med, hon gillar ju depotage. Ville köpa vykorten från Tilda serien men de va slut :(
Tyget kan ni köpa här.

minifix

Kategori: Pyssel och inredningstips

Jag vet att många älskar antracit färgat, jag menar jag säljer skiten på jobbet. Men själv får jag krupp! Räcker att strirra i montrarna på jobbet, i köket vill jag få in mer liv. Kaklet är snyggt, men inte min påse chips så att säga... Jonas och Linnea ville ha in gult i köket. Så då föddes vår ide om att lägga plast över mosaiken.
Jonas i toppform. Här ska de pressas ut bubblor! Va inte direkt en walk in the park att få de bra i och med att kaklet i sig inte var riktigt rakt.
Har inte orkat styla till det, bättre bild kommer! Linneas reaktion när hon kom hem va," oj oj oj. Jo men de är lite mycket, men man vänjer sig.. man vänjer sig..." Alltid bra att försöka intala sig själv ;) I veckan ska vi ändra tema i köket som just nu är lite rött och goth till schackrutigt och gult. Den som lever får se hur de går..

Modemässa i köpenhamn

Kategori: Om mig

Min syster drog med mig till Köpenhamn för att vi skulle träffa Liandlos leverantör. Ur duktiga barn uppträdde i ciff kids fashionshow.
Se hela showen på denna link:
Våran lilla leverantör och syrran.
Jag spanade hellre på konst än kläder..
Denna hade gärna hängt hemma hos mig!
På vägen hem på tåget pratade jag med en riktigt trevlig 14årig tjej i 2 timmar. Gillade hennes färgglada stil :)

leverans från stoff och stil

Kategori: Pyssel och inredningstips

ny vas

Kategori: Pyssel och inredningstips

Måla om en tråkig vit kruka. Tadaa!

Ny tapet kollektion

Kategori: Hemsidor och butiker

Vi hade besök av Intrades säljare idag på jobbet. I mars kommer en ny tapet bok som jag blev lite kär i. Hittade inte mycket bilder från den på nätet. Skulle ju dragit fram min 7åriga fulis kamera och knäppt några bilder.. Aja i mars får ni se mera ;)