Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Hej på ett tag

Kategori: Om migFrån och med imorgon kommer jag vara borta några dagar och umgås med Pierre :D Stockholm nästa!

Att man..

Kategori: Föräldrarhem..kan vara så liten och söt. Mitt hjärta brister :)

Miss katka

Kategori: Hemma hos andra

Moderskeppet mitt

Kategori: FöräldrarhemHon kan hon... Här har hon fixat skåpet jag visa för ett tag sen. Lite andra saker åker med av bara farten :) Jag åker hem dit lördag och vi ska fixa pysselrummet, på tisdag åker jag upp till stockholm för att umgås med världens sötaste :D Så tis-lördag kommer jag vara offline. På landet ska jag försöka hinna i kapp och kika in hos alla och ta igen det jag missat :)

Andra renoverings objekt på gång:


Nåt gammalt skrivbord som stått på rännet.


Finns dörrar till, tänkte mig indisk stil, dock 240cm hög... Stod i en skola en gång i tiden.


Dörrar vi hittat.

Ramberget

Kategori: Posters jag säljerNu har jag solat på ramberget, snart ska jag bada :D woho!

I am in control here...

Kategori: Off topic

Oho bästa sidan...ever!

Kategori: Off topic


bild från etsy

På denna sida kan du översätta massa olika språk till svenska (eller tvärtom)! Inte bara ett ord utan hela texter. Ok ni är nog många som sett sidan innan, men jag är ju lite efter ibland. I love!

Om ni vill ha engelska texter så kan ni översätta i denna, men obs, det kan förekomma vissa fel i texten. Men lite gött att fuska och få halva färdig skrivet.

http://translate.google.com/?hl=sv&sl=en&tl=sv#

YES!

Kategori: Om migDet pirrar i magen.....

En mycket fin pyssel bok :)

Kategori: Pyssel och inredningstipsSka skriva en liten recension på denna härliga bok. Det är två av mina favorit inredare/pysslare som skrivigt boken, Sania Hedengren och Susanna Zacke. De gör ofta de där repotagen i tidningar man sitter och kikar till på lite extra, de har massor av bra tips och ideer.  Sania är inredningsjournalist och stylist. Susanna är inredare och utbildad dekoratör. Tillsammans gör det ett slagkraftigt team där det bubblar av ideer och färgstarka kombinationer. De har en gedigen lista av företag som anlitat dem, bland annat IKEA, Expressen, Plaza Interiör, Drömhem & Trädgård, Amelia och många andra.

Boken heter Betong- en gjuten hobby och innehåller massa bra tips vad du kan göra med betong. Boken är fylld med vackra bilder som fotografen Anna skoog tagit. Man får lära sig hur man gjuter mönstrade plattor med hjälp av en dörrmatta i gummi, krukor, ljushållare och hur man gjuter ett hyllplan men mycket mera. Totalt är det ett 30tal tips i boken om betong. Anvisningarna i boken är enkla och du kan läsa om allt från hur betongen ska blandas till hur den ska armeras eller dekoreras. En mycket trevlig bok som både du och de yngre i familjen kan ha roligt med. Ut i trädgården och var kreativa. Det gäller bara att ha lite tålamod medans det torkar :)

De har tidigare släppt tre böcker.
*Homestageing, hur du höjer värdet på din bostad
""Funderar du på att sälja din bostad och flytta? Hur får du ut maximalt av försäljningen utan att anlita konsulter som gör jobbet för dyra pengar? Lär dig att se på ditt hem med proffsens ögon så kan ditt hem bli fräscht och attraktivt och enkelt öka i värde!""

*Måla på stort och smått
""Det är inte alls nödvändigt att köpa nytt när man är sugen på att förändra och förnya hemma. Måla om i stället! Sania Hedengren och Susanna Zacke visar hur du kan måla allt från disktrasan till hela vardagsrumsgolvet med ett färgsprakande och uppiggande resultat.""

*Skaparlust
""Längtar du efter att bo vackrare och roligare? Det här är boken som ger dig lust att skapa själv och inspiration att förnya ditt hem, rum för rum. Här finns hela 137 gör-det-själv-tips på hur man med små och billiga medel kan förnya och fräscha till de saker man redan har.""http://www.saniahedengren.se/

Rice

Kategori: Inspirations bilder