Pink Friday

En blogg om inredning färg design och foto.

Toalett

Kategori: FöräldrarhemMamma gjorde om gästtoaletten, sött med rosa ;)

tävling

Kategori: Tävlingar

Fint besök

Kategori: Om migViktoriaTrött Yazid gillade inte åka bil.Gruppfoto? Nej tack! Yazid jag och BosseYazid på brygganSally sötnos

Igår hälsade Viktoria och hennes söta salukivalp Yazid på. Jag är hemma några dagar i jkpg trakterna hos mina föräldrar så då måste vi ju passa på att ses en sväng :) Vi fikade och gick lång promenad. Yazid vart mycket mer väl uppfostrad än våra två vilddjur till hundar. Sally och Bosse njöt dock av att få vara ute på språng i skogen. Jag kommer sakna Viktoria när jag åker till Göteborg, vi har alltid väldigt trevligt ihop. Hoppas hon hälsar på där snart! 

Viktoria blogga om besöket:
http://spectral-sun.blogspot.com/2009/04/pa-besok-i-ovdaskog.html?showComment=1240554060000#c3390222090704705949

Bilder från Pippivogel

Kategori: Swaps

Det är alltid lika skoj och se vart ens designs tar vägen (mina är de tre små tavlorna med grön ram ovanför sängen) :) Speciellt när den får bo i ett sånt här fint rum! Lilla Elise och Sander har en pysslig mamma som är en fena på inredning och att sy. Missiripa (Klara) och jag har bytt lite posters mot en kudde. Det är så roligt att byta grejer, speciellt hantverk och konst!  Kika gärna in på hennes fina hemsida och blogg! Missiripa heter hemsidan och där kan man köpa massor av fina saker till barnen.

   

 http://www.missiripa.com/
http://pippivogel.blogg.se/

pyssel

Kategori: Pyssel och inredningstipsSkärmarna fick lite bollfrans på sig, blev helt ok men färgen blev lite ojämn, skulle nog hellre testat väggfärg nästa gång. Tänkte köpa med små testburkar från jobbet och gå loss på nån stackars lampa. El kablar måste med inköpas.Ljusstaken jag köpte på loppis fick sig en omgång rosa, ska dra ett varv till på den.Ramar i olika storlekar förbereds, ska ha tyg eller tapetbitar i dem. Vill börja testa sätta i grejer men de är inte torra förrens i kväll. En andra omgång till sen är de klara.Oooh! Jag v ill bara plantera något i de små krukorna, lite örter? Hur ska jag få med allt till Göteborg sen är frågan...Piffa till mina nya skor, vita skosnören är ju lite trist, köpte turkosa band på panduro och körde i.

  

Ugglorna är klara, ska bara torka klart, blev nöjd men det hade runnit på nåt ställe på en av dem, men äh, bättre än innan i allafall :)

Loppisfynd!

Kategori: LoppisfyndGöteborgs loppisarna kan slänga sig i väggen. Jkpg rules! Köpte en jesus staty för 35kr, en bricka för en tia, en liten gräddkanna för en femma, ljusstake för 30kr, lite tyg och två ramar för 20kr st. Nu blir det köpstop på prylar dock.

Painting mania

Kategori: Pyssel och inredningstips

Återkommer med finare bilder när de målats en andra omgång ;)
Är hemma i jkpg nu. Så ni som beställt posters kommer jag höra av mig till!

Färgen är en oljebaserad lackfärg, vet inte om det kommer fästa på mina ugglor än, fortsättning följer!

  

Före bilder samt några kuddar som äntligen börjar bli klara.

Sötast

Kategori: Hemsidor och butikerFrån etsy

Snälla

Kategori: DrömmarKan nån bygga en sån här åt mig?
Vore ballt!

Passionskväll hemma hos mig (typ syjunta)

Kategori: Mitt hemIdag fick jag fint besök av mina kära pysselvänner! Tyvärr kom inte alla i klubben, men vi hade jätte roligt i allafall. Karin ritade, Sandra broderade på ett ansikte hon målat på tyg, Jonas fixade en jacka han köpt, Sandra virkade en maskot åt Karin, Sara skissade på en tavla hon skulle måla över, jag virkade och sydde igenom hålen på muffin kuddarna (på tiden!) och Adam gjorde små Barba pappor som ska bli smycken samt trolldegs konst :)

Tack mina vänner för en trevlig kväll!Karin, Sandra, Sandra och JonasAdam, Sara, Sandra (igen) och in action bild ;)Lite av de olika pysslen vi greja med.