En mycket fin pyssel bok :)

Pyssel och inredningstips / Permalink / 9


Ska skriva en liten recension på denna härliga bok. Det är två av mina favorit inredare/pysslare som skrivigt boken, Sania Hedengren och Susanna Zacke. De gör ofta de där repotagen i tidningar man sitter och kikar till på lite extra, de har massor av bra tips och ideer.  Sania är inredningsjournalist och stylist. Susanna är inredare och utbildad dekoratör. Tillsammans gör det ett slagkraftigt team där det bubblar av ideer och färgstarka kombinationer. De har en gedigen lista av företag som anlitat dem, bland annat IKEA, Expressen, Plaza Interiör, Drömhem & Trädgård, Amelia och många andra.

Boken heter Betong- en gjuten hobby och innehåller massa bra tips vad du kan göra med betong. Boken är fylld med vackra bilder som fotografen Anna skoog tagit. Man får lära sig hur man gjuter mönstrade plattor med hjälp av en dörrmatta i gummi, krukor, ljushållare och hur man gjuter ett hyllplan men mycket mera. Totalt är det ett 30tal tips i boken om betong. Anvisningarna i boken är enkla och du kan läsa om allt från hur betongen ska blandas till hur den ska armeras eller dekoreras. En mycket trevlig bok som både du och de yngre i familjen kan ha roligt med. Ut i trädgården och var kreativa. Det gäller bara att ha lite tålamod medans det torkar :)

De har tidigare släppt tre böcker.
*Homestageing, hur du höjer värdet på din bostad
""Funderar du på att sälja din bostad och flytta? Hur får du ut maximalt av försäljningen utan att anlita konsulter som gör jobbet för dyra pengar? Lär dig att se på ditt hem med proffsens ögon så kan ditt hem bli fräscht och attraktivt och enkelt öka i värde!""

*Måla på stort och smått
""Det är inte alls nödvändigt att köpa nytt när man är sugen på att förändra och förnya hemma. Måla om i stället! Sania Hedengren och Susanna Zacke visar hur du kan måla allt från disktrasan till hela vardagsrumsgolvet med ett färgsprakande och uppiggande resultat.""

*Skaparlust
""Längtar du efter att bo vackrare och roligare? Det här är boken som ger dig lust att skapa själv och inspiration att förnya ditt hem, rum för rum. Här finns hela 137 gör-det-själv-tips på hur man med små och billiga medel kan förnya och fräscha till de saker man redan har.""



http://www.saniahedengren.se/
#1 - - Bertil och Linda:

åhh nu blev jag riktigt pysselsugen!

#2 - - Uni:

Jag älskar din blogg men snälla, lär dig att skriva korrekt. Alla grammatiska fel, i synnerhet särskrivningarna (jätte kul istället för jättekul etc) gör det irriterande att läsa den...

#3 - - Uni:

Favoritinredare, inte favorit inredare, pysselbok, inte pyssel bok, skrivit, inte skrivigt...

#4 - - Anonym:

men vafan spelar det för roll! så länge du förstår ........

#5 - - Bröllopsbloggen:

En blogg jag missat totalt.. Mej oj va fin den va!

härligt tips med boken...

jag bor i nybyggt hur och håller på att börja planera ihop våran trädgård s¨jag kommer besöka dej och hoppas på massor med härliga tips



hoppas du haft en strålande midsommar

#6 - - Sanna:

Allt bra med dig gumman? Betonggjutarboken verkar superskoj, skall nog titta runt efter den =)

Kraaaaam

Sanna

#7 - - Erica:

Nu blir man ännu mer sugen på att köpa hem en säck med betong och börja gjuta!

#8 - - Lycke:

MMmmmmm, plattor i trädgården...vill ha...men det drar iväg med kostnaderna så förfärligt i alla trädgårdsgrejer..grrr...varför vinner jag aldrig på de där trisslotterna?!? Jag SKA lägga ut lite plattor i trädgården i år...vill vill vill!!!

Dotra har vattkoppor fortfarande och blir nog hemma idag med, ska fixa midsommargödsling av rabatterna var det tänkt!



Kramhögar Lycke

#9 - - Sanna:

Du har en liten utmärkelse att hämta på min sida gumman =)

Kraaaam

Sanna

Till top