Lokita / ekolod

Off topic / Permalink / 1

Idag mina vänner tänkte jag pusha lite för min vän och arbetskollegas club som är på jazzhuset i Göteborg på fredag. Hoppas vi ses där!

LOKITA & EKOLOD – Jazzhuset – Reset Robot (Truesoul / Soma)

Oj vad bra drag det blev ända tills stängning då vi flög hit Agaric från Berlin på påskafton! För att följa upp denna kväll på bästa sätt har vi bokat hit en av våra favoriter från London, Reset Robot!!

Reset Robots karriär sträcker sig inte så många år bakåt i tiden men har gått spikrakt uppåt efter att stora namn som Dubfire, Nic Fanciulli och James Zabiela upptäckt hans första egna produktioner av energisk big-room tech house och techno. Efter detta gick det fort och en av dem som var först ut att signa honom var just Dubfire på sitt egna bolag Sci-Tec.

Reset Robots karriär är på uppgång men han har redan hunnit med att avverka storklubbar världen över som exempelvis Berghain i Berlin och Ministry of Sound i London. Hans låtar har använts i compilations och mixar för stora skivbolag som Cocoon (Dubfire) och Global Underground (Nic Fanciulli).

Läs även en aningens udda intervju med Reset Robot på Drumcodes blogg :)
http://blog.drumcode.se/2012/02/true1234-reset-robot-count-clown.htm

Checka in Reset Robot inspelade set från Oslo som sändes på Carl Cox Global Radio show:

http://lokita.se/
http://klubbekolod.se
#1 - - oakley sunglasses cheap:

I just clicked over from another site and figured I should take a look around. Like what I see so now I'm following you. Look forward to checking out your some of your posts again.

Till top